Adverteren

TGirlsPlaza probeert kostenneutraal te draaien. Dit proberen we te bereiken door onder andere het toelaten van een beperkt aantal adverteerders. Beperkt omdat we niet willen dat het hinderlijk word voor de leden.

De mogelijkheden zijn divers maar om er een paar te noemen:

Een banner op de frontpage (zowel voor als na inloggen van de leden). Dit kan een banner zijn die er altijd staat, maar het kan ook een roulerende banner zijn. Uw banner linkt dan door naar uw eigen website. U banner verschijnt ook op meerdere plekken op TGP. Rondom het forum zijn er ook advertentie plekken, rondom de blogger (public) en we onderzoeken de mogelijkheden om het ook rond de chatbox te creëren.

Een communitygroep waar TGirlsPlaza leden lid van kunnen worden om op de hoogte te blijven van uw diensten en/of produkten. Zo kunt u direct communiceren met uw doelgroep, aanbiedingen posten, nieuwtjes vertellen en ga zo maar door. Ook kunnen de leden u gemakkelijk bereiken met hun vragen. De communitygroep staat dan ook als groep zijnde bovenaan op de frontpage zodat uw groep makkelijk gevonden word.


Er zijn meer mogelijkheden dus als u iets in gedachten heeft dat hierboven niet genoemd word, neem dan ook gerust contact op met TGirlsPlaza zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. De kosten die gepaard gaan met adverteren op TGirlsPlaza hangen af van uw wensen met betrekking tot adverteren, maar geloof ons: We vragen niet de jackpot. Zoals hierboven al vermeld is het doel van TGirlsPlaza kosten neutraal te draaien. U kan door middel van gericht adverteren op TGirlsPlaza uw bepaalde doelgroep bereiken waardoor u meer omzet haalt en TGirlsPlaza is er bij gebaat zodat TGirlsPlaza kan blijven draaien. Neem dus gerust vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Wel behouden wij het recht om bepaalde bedrijven te weigeren om te adverteren. TGirlsPlaza laat zoieso geen sex reclame toe (we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: TGirlsPlaza is géén sexsite!) en daarnaast staan we ervoor dat het wel wat toe moet voegen voor de leden en dat ze er ook echt wat aan kunnen hebben.

Als u liever geen kosten maakt aan adverteren maar toch zichtbaar wilt zijn op TGirlsPlaza, dan kunnen we ook een banner wissel doen. Uw plaats dan een banner naar TGirlsPlaza op uw links pagina en dan plaatst TGirlsPlaza een banner naar uw site op de links pagina. Alleen op de links pagina dan dus. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met TGirlsPlaza (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)