Huisregels

Profiel & Cover foto regels

Het hebben van een geldige profielfoto is verplicht op TGirlsPlaza! Een coverfoto mag je zelf weten, maar we raden aan om hier ook een leuke foto van jezelf te plaatsen. Dan val je meer op in de ledenlijst.Zowel de profielfoto als de coverfoto zijn altijd voor alle leden zichtbaar. Of ze nu bevriend met je zijn of niet. Daarom ontkomen we niet aan een paar regeltjes met betrekking tot wat voor foto's je mag gebruiken als profiel en/of coverfoto:

1. De profielfoto moet een foto zijn waar jezelf opstaat.
2. De profiel/cover foto mag geen naakt bevatten.
3. De profiel/cover foto mag geen seksuele handelingen bevatten.
4. De profiel/cover foto mag nooit een ander persoon weergeven dan jezelf.

We adviseren om gewoon een leuke foto van jezelf te pakken als profielfoto waarbij je gezicht ook zichtbaar is. Dan weet iedereen meteen wie je bent en hoe je eruitziet.

Echter begrijpen wij ook dat niet iedereen gelijk uit durft te komen voor wie hij of zij is. Helaas, maar waar. In dat geval zouden wij zeggen: wees creatief. Desnoods blur je je gezicht een beetje op een foto vanjezelf of je pakt een foto van jezelf waar je wegkijkt van de camera (geen gezicht zichtbaar dan). Wat je ook doet als profielfoto, gebruik NOOIT een foto van iemand anders als profielfoto! Altijd een foto van jezelf!

Mocht je geen geldige profielfoto en/of cover foto hebben, dan word je profiel vroeger of later, meestal zonder waarschuwing, verwijderd van TGirlsPlaza!

Zorg dus gewoon voor een geldige profiel foto. Wel zo leuk voor iedereen.

Laatste wijziging: 27 december 2021